Dekor

Ordet Dekor innefattar en hel värld med möjligheter, det går att montera dekor på stort sett allt. Fönster, väggar, dörrar, golv och mycket mer.


Printad dekor
En printad dekor kan göras i nästan vilket motiv som helst och kan monters på i stort sett alla släta ytor. Endast fantasin sätter stopp för vad man kan göra. Tveka inte att kontakat oss om printad dekor oavsett storlek på jobb.

Utskuren dekor
Utskuren dekor kan användas till att dekorera eller ge information på t.ex väggar, dörrar, fönster etc. Texter och motiv skärs ut i folie och finns i en mängd olika färger och nyanser.

Frostad folie
Med frostad folie kan man dekorera eller insynskydda t.ex i kontorsmiljöer och offentliga miljöer. Som insynskydd är frostfilm ett riktigt bra alternativ då det släpper in mycket ljus. Det går även att printa på frostad folie och därmed få ett snyggt intryck med t.ex företagsloggan.

Fototapet
Skulle du vilja ha favoritbilden på tapet, eller har du en snyggdesign som du skulle vilja ha på väggen. Vi hjälper dig med allt från design till montering om så önskas.

 

Kontakta oss om Dekor